Agenda

Seminar Internasional : International Seminar on Intelligent Technology and Its Application

Rab, 15 Jan 2020
Agenda
Oleh : itsmis   |
Seminar International Seminar on Intelligent Technology and Its Application
Tema Humanification of Reliable Intelligent Systems
Tanggal  22-23 Juli 2020
Waktu  –
Lokasi Bumi Surabaya City Resort

Surabaya, Indonesia

Penyelenggara Departemen Teknik Elektro,  Institut Teknologi Sepuluh Nopember (ITS)
Kontak http://isitia.its.ac.id or elib.its.ac.id/conf/isitia/main

Call for Paper!

The International Seminar on Intelligent Technology anf Its Application (ISITIA) is the annual international conference held by the Department of Electrical Engineering of the Institut Teknologi Sepuluh Nopember (ITS) Surabaya, Indonesia It was previously know as SITIA, annually held by the department since 1999.

Papers that are accepted and presented on ISITIA 2020 will be submitted for publication in the IEEE Xplore, IEEE reserves the right to exclude a paper from distribution after the conference, including IEEE Xplore Digital Library, if the paper is not presented by the author at the conference.

Latest Agenda

• ITS IEEE Student Branch 2022 - 28 Sep

Hi everyone, how is your going? We hope you are at your finest day The number of unemployment in

• REKRUTMEN TERBUKA SATGAS PPKS - 28 Sep

Pencegahan dan Penanganan Kekerasan Seksual Syarat: – Pernah mendampingi korban kekerasan seksual – Pernah melakukan kajian tentang gender, dan/atau

• Digitalks Seri 4 - 01 Oct

Digitalisasi bikin semua hal terkait data gak lagi diproses secara konvensional, tapi memanfaatkan modernisasi teknologi internet dan kecerdasan artifisial.