Scholarship “Beasiswa 10.000 Habibie” for Students of Higher Education and Senior High School

Mon, 01 Nov 2021
Oleh : Admin-Teknik Geofisika   |

The Habibie Center provides scholarship program entitled “Beasiswa 10.000 Habibie” which is provided for students of senior high school and higher education in Indonesia.

Check out the qualification on the following poster and register yourself before November 20 through this link: bit.ly/FormPendaftaranBeasiswa10000Habibie.

• Kuliah Tamu “Imaging Deep Seated Coal Layer Using Shallow Seismic Reflection”

Departemen Teknik Geofisika FTSPK ITS menyelenggarakan kuliah tamu dengan topik “Imaging Deep Seated Coal Layer Using Shallow Seismic Reflection”,

15 May 2024
  • Guest Lecture “Sedimentasi dan Akumulasi Migas Cekungan Jawa Timur Laut” Inviting Awang Satyana

ITS Geophysical Engineering presents a guest lecture with the following topic: “Sedimentasi dan Akumulasi Migas Cekungan Jawa Timur Laut”,

10 May 2024
  • Webinar Gempa Bawean Jawa Timur

Sejak kejadian gempa dan tsunami Aceh tahun 2004, hampir semua masyarakat Indonesia selalu mendengar dan mambaca istilah gempa tektonik.

21 Apr 2024