Guest Lecture “Peran Survei G&G Kelautan Untuk Mendukung Kebijakan Strategis Sektor ESDM Dan Prioritas Nasional” by Dr. P. Hadi Wijaya, ST, MT.

Tue, 28 Sep 2021
Oleh : Admin-Teknik Geofisika   |

ITS Geophysical Engineering will have a guest lecture with the topic “Peran Survei G&G Kelautan Untuk Mendukung Kebijakan Strategis Sektor ESDM Dan Prioritas Nasional inviting the resource speaker:

• Dr. P. Hadi Wijaya, ST, MT.
  • Coordinator of Penyelenggaraan dan Sarana Litbang, Puslitbang Geologi Kelautan, Balitbang, Kementerian ESDM

which will be held on:

It is open for students of Geophysical Engineering ITS, and required for the students of Introduction to Geophysical Engineering and Exploration Management course.

The presentation of speaker can be downloaded through the following link once the event is finished:

• FTSPK ITS Presents: WEBINAR ASPEK PENTING MITIGASI DALAM PERENCANAAN IBU KOTA NEGARA IKN)

Undang-Undang Republik Indonesia Nomor 3 Tahun 2022 Tentang Ibu Kota Negara (IKN) menyebutkan bahwa Ibu Kota Negara

16 Nov 2022
  • Rangkaian Webinar NGOBROL PINTAR GEOSAIN “DISEMINAS HASIL KAJIAN TANAH LONGSOR”

ITS Geophysical Engineering in collaboration with Ikatan Ahli Geologi Indonesia (IAGI) present: NGOBROL PINTAR GEOSAIN dengan topik “Diseminasi Hasil

14 Nov 2022
  • Congratulations to 62th Dies Natalis ITS

The Civitas of ITS Geophysics Engineering wishes a Happy 62nd Age to the noble mother, the Institut Teknologi Sepuluh

10 Nov 2022