Workshop Data Science: Intelligent Continuous Sensor

Kam, 12 Mar 2020
Oleh : Admin-Matematika   |

Workshop Data Science: Intelligent Continuous Sensor akan di sampaikan oleh Moh. Iqbal, M.Si, Beliau merupakan dosen Matematika ITS yang sedang studi S3 di National Taiwan University of Science and Technology (NTUST), beliau juga tergabung dalam NTU I0X Center.

Kegiatan akan dilaksanakan pada 9 Mei 2020, Pukul 09.30-11.00, Link Zoom: https://zoom.us/j/92474096865

Registrasi: intip.in/DataScience

Abstract: In the era of Big data, the existence of data is abundant to many real-world applications but difficult to recognize the characterization. We want to build smart environment systems, i.e. smart houses, intelligent transports, and smart factories by analyzing the characteristic of each triggered sensor continuously. To do-so, we present an interaction between human and machine. More specifically, we efficiently annotate the triggered sensors and assist any model to learn from small number of labeled data as soon as possible.

Latest Agenda

• Pembayaran UKT Semester Genap 2023-2024 - 22 Jan

Halo Sobat Kampus! Tak terasa kita akan memasuki semester baru diawal Tahun 2024. Sesuai dengan kalender Akademik ITS Tahun

23 Jan 2024
  • Jadwal Evaluasi Akhir Semester Gasal Tahun Akademik 2023-2024 - 11 Dec

Jadwal Evaluasi Akhir Semester Gasal Tahun Akademik 2023-2024 Departemen Matematika Program Sarjana dan Pascasarjana akan dilaksanakan pada tanggal 11-16

06 Des 2023
  • Seeing Pension Fund from Mathematical Finance Perspectives - 17 Nov

Departemen Matematika akan menyelenggarakan kuliah tamu alumni dengan tema Seeing Pension Fund from Mathematical Finance Perspectives yang akan disampaikan

13 Nov 2023
Scan the code
Hello 👋
Ada yang bisa kami bantu ?