Agenda

Guest Lecture “Peran Survei G&G Kelautan Untuk Mendukung Kebijakan Strategis Sektor ESDM Dan Prioritas Nasional” by Dr. P. Hadi Wijaya, ST, MT.

Tue, 28 Sep 2021
Agenda
Oleh : Admin-Teknik Geofisika   |

ITS Geophysical Engineering will have a guest lecture with the topic “Peran Survei G&G Kelautan Untuk Mendukung Kebijakan Strategis Sektor ESDM Dan Prioritas Nasional inviting the resource speaker:

• Dr. P. Hadi Wijaya, ST, MT.
  • Coordinator of Penyelenggaraan dan Sarana Litbang, Puslitbang Geologi Kelautan, Balitbang, Kementerian ESDM

which will be held on:

It is open for students of Geophysical Engineering ITS, and required for the students of Introduction to Geophysical Engineering and Exploration Management course.

The presentation of speaker can be downloaded through the following link once the event is finished:

• “Peran Survei G&G Kelautan Untuk Mendukung Kebijakan Strategis Sektor ESDM Dan Prioritas Nasional

Latest Agenda

• Webinar ARKEOMETALURGI NUSANTARA - 24 Feb