Women in STEM University of Glasglow Fully Funded Scholarship

scholarship
Oleh : itsinternational2   |

Dear ITS Students,

University of Glasgow menawarkan 5 fully funded scholarship yang mencakup biaya kuliah, biaya hidup, biaya perjalanan, biaya kebutuhan untuk program WOMEN in STEM untuk perkuliahan yang dimulai September 2021. Beasiswa ini diperuntukkan bagi teman-teman yang berasal dari negara di Asia Tenggara, termasuk Indonesia.

Program beasiswa tersedia untuk mahasiswa dari departemen:

• M.Sc. Earth Future: Environment, Communities, Relationships
  • M.Sc. Sustainable Energy
  • M.Sc. Sustainable Water Environment

Persyaratan

• Berada di semester akhir/graduate relevant background student dengan IPK min 3.0
  • Perempuan

Untuk beasiswa ini, pihak University of Glasgow akan mengadakan info session secara virtual pada:
Hari/Tanggal      : Sabtu, 13 Februari 2021
Pukul                    : 11.00 WIB
Venue                   : Zoom
Registration        : http://bit.ly/Glasgow_Scholarship

• ICETEX Colombia Scholarship Program

ICETEX, as an Institution of the Colombian State that promotes Higher Education through the granting of educational credits and

25 Jun 2022
  • XJTU Postgraduate Scholarship 2022

Dear ITS 2022 graduates, We are pleased to inform you that XJTU Postgraduate Scholarship 2022 program is now open.

01 Mar 2022
  • GNU Scholarship Program

Dear ITS Students, We are pleased to inform you that Gyeongsang National University scholarship program is now open for

01 Mar 2022