Helmut-Schmidt-Programme (Master’s Scholarships for Public Policy and Good Governance) 2017

Fri, 03 Jun 2016
scholarship
Oleh : itsdhi   |

Program beasiswa master DAAD “Helmut-Schmidt-Programme (Master’s Scholarships for Public Policy and Good Governance)” untuk tahun ajaran 2017 telah dibuka. Beasiswa ini ditujukan baik bagi lulusan S1 (fresh graduates) maupun bagi yang telah bekerja (professionals), dengan ijazah terakhir maksimal berumur enam tahun. Deadline pendaftaran: 31 Juli 2016.

Infomasi lebih lanjut dapat dilihat di (https://www.daad.de/medien/deutschland/stipendien/formulare/ppgg-announcement.pdf)

Silakan hubungi Ms. Lidya Natalie di email: lidya@daadjkt.org atau universitas tujuan jika ada pertanyaan.

• ICETEX Colombia Scholarship Program

ICETEX, as an Institution of the Colombian State that promotes Higher Education through the granting of educational credits and

25 Jun 2022
  • XJTU Postgraduate Scholarship 2022

Dear ITS 2022 graduates, We are pleased to inform you that XJTU Postgraduate Scholarship 2022 program is now open.

01 Mar 2022
  • GNU Scholarship Program

Dear ITS Students, We are pleased to inform you that Gyeongsang National University scholarship program is now open for

01 Mar 2022