Program Praktik Kerja Lapangan (PKL) Ditjen Diktiristek

Kam, 02 Des 2021
Oleh : Admin-Teknik Geofisika   |

The program of Praktik Kerja Lapangan (PKL) of the Directorate General of Higher Education is again open for batch VIII!

For #InsanDikti who want to experience new and hone skills in the government environment, immediately prepare to be part of the PKL Batch VIII program for the period January-March 2022.

In this program, Public Relations of the Directorate General of Diktiristek provides an opportunity for #InsanDikti to experience internships for various positions in the PR team and collaboration.

For more information about the position, terms and conditions and registration time, please see the infographic below! Don’t forget to share this information or tag your other friends!

#DitjenDiktiristek
#Kemendikbudristek
#DiktiSiGAPMelayani
#KampusMerdekaIndonesia